Boxspring met TV in voeteneind: nieuwe trend?

Boxspring met TV in voeteneind: nieuwe trend?

Boxsprings worden gezien als de meest luxueuze bedden. Er kan niet voor niets in de meeste hotels in boxsprings worden geslapen!

Zo nu en dan ontstaat er echter weer een nog luxere variant. Zo ook de volgende: een boxspring met een tv verwerkt in het voeteneind. Gaat deze boxspring aan populariteit winnen of vliegt de hype snel voorbij?

Voordelen van een boxspring met TV

Naar onze mening is een boxspring met TV de ultieme luxe: met een druk op de knop komt jouw televisie ‘magisch’ tevoorschijn. Dit betekent dus dat wanneer je geen televisie kijkt, je de TV ook nergens ziet! Dit wekt een zeer ruime indruk van de slaapkamer. De TV is daarnaast precies groot genoeg om goed te kunnen bekijken: de afstand van de TV is precies goed!

Boxsprings met TV van Decor

Een voorbeeld van een winkel die boxsprings met TV verwerkt in het voeteneind verwerkt is Decor. Deze boxsprings hoeven helemaal niet duur te zijn! Naast een boxspring met TV bestaan er nog meer boxsprings met extra functionaliteiten om jouw boxspring goed aan te vullen en voor extra comfort en gemak zorgen.