Een boxspring met opbergruimte: ideaal voor kleine slaapkamers!

Een boxspring met opbergruimte: ideaal voor kleine slaapkamers!

Een groot aantal mensen kent het probleem: ze zouden graag een grote boxspring willen aanschaffen, maar vanwege gebrek aan ruimte is dit niet mogelijk en moet er worden gekozen voor een kleinere boxspring. Dit hoeft echter niet! Je zou namelijk op kast- en/of opbergruimte kunnen besparen door te kiezen voor een boxspring met opbergruimte.

Ken jij dit probleem? Dan is een boxspring met opbergruimte een ideale keuze!

boxspring met opbergruimte

Wat voor mogelijkheden zijn er met een boxspring met opbergruimte?

Voor een (vrij) kleine slaapkamer kan een boxspring én een kast te veel ruimte in beslag nemen, waardoor de leefruimte te klein wordt. Er kunnen een aantal punten worden aangepast aan de grootte van de slaapkamer:

  1. Kies voor een kleinere meubels (en dus ook voor een kleinere boxspring, zoals een twijfelaar)
  2. Kies voor een boxspring met opbergruimte. Door hiervoor te kiezen kan er ruimte worden bespaard doordat er minder (of geen) kastruimte meer nodig is.

Ook op het gebied van boxsprings met opbergruimte bestaan er diverse soorten en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld na over wat je met de opbergruimte wilt gaan doen. Wil je hier kleding in opbergen, of accessoires van het bed zoals extra kussens, dekens en/of beddengoed.

 

Zou jij voor een boxspring met opbergruimte kiezen of heb jij ervaring met een boxspring met opbergruimte? Deel het met ons!