Boxspring checklist

Welke boxspring is geschikt voor jou? Met een heel breed en divers aanbod is het lastig om de juiste keuze te maken. Om u op weg te helpen, heeft GoedkopeBoxspring.net een lijst opgesteld met punten waar je op kunt letten bij het oriënteren op een boxspring!

goedkope boxspring

1. Wie gaat erin slapen?

Het kan zijn dat de aankoop van de boxspring bedoeld is voor jezelf, voor jou en jouw partner, of bijvoorbeeld voor jouw kind. Het is belangrijk om in het achterhoofd te houden wie er (voornamelijk) gebruik gaat maken van de boxspring, omdat je hierop de boxspring gaat samenstellen, bijvoorbeeld de grootte van de boxspring.

2. Ben je op zoek naar een eenpersoons boxspring, een twijfelaar of een tweepersoons boxspring?

Zoals vermeld bij punt 1 is het belangrijk om te weten wie er gebruik zal maken van de boxspring. Als jouw kind erin zal gaan slapen, is hoogstwaarschijnlijk een eenpersoons boxspring voldoende. Het zou echter ook kunnen dat de boxspring voor jezelf bedoeld is en dat je behoefte hebt aan een grotere boxspring. Zelfs dan bestaat er nog de keuze tussen een twijfelaar en een tweepersoons boxspring. Naast de grootte van de boxspring, is het belangrijk om te kijken naar de verschillende soorten boxsprings.

3. Voldoet een vlakke boxspring, of ben je op zoek naar een verstelbare of elektrische boxspring?

Er bestaan verschillende soorten boxsprings. De goedkoopste is de vlakke boxspring en de meest luxe is de elektrische boxspring. Voor meer informatie over de verschillende boxsprings, kunt je hier terecht.

4. Naar wat voor type matras ben je op zoek?

Het voordeel van een boxspring is dat alle onderdelen volledig naar eigen wensen in kunnen worden gevuld, zo ook het type matras. Er kan bijvoorbeeld een keuze worden gemaakt tussen een soepel, medium of stevig matras. Er zijn verschillende matrassen met andere materialen, zoals foam, stof en veren. Let bij de keuze onder andere op de vering van het matras. Wat heb jij als voorkeur voor het type matras?

5. Wil je een boxspring met of zonder hoofd- en/of voetenbord?

Er bestaan simplistische boxsprings zonder hoofd- en voetenbord. Dit is dus in feite enkel de matrassen. Het is echter ook mogelijk om er een hoofd- en/of voetenbord bij te plaatsen. Met een hoofd- en voetenbord ben je in staat om de boxspring meer kleur te geven en aan te passen aan de stijl in jouw slaapkamer. Denk daarnaast ook aan het onderstel met bijpassende poten!

5. Wil je een boxspring met of zonder hoofd- en/of voetenbord?

Er bestaan simplistische boxsprings zonder hoofd- en voetenbord. Dit is dus in feite enkel de matrassen. Het is echter ook mogelijk om er een hoofd- en/of voetenbord bij te plaatsen. Met een hoofd- en voetenbord ben je in staat om de boxspring meer kleur te geven en aan te passen aan de stijl in jouw slaapkamer. Denk daarnaast ook aan het onderstel met bijpassende poten!

6. In welke stijl dient de boxspring te zijn?

Zoals vermeld in punt 5, kan er met bepaalde kleuren worden ingespeeld op verschillende trends in slaapkamerstijlen. Naast de verschillende kleurmogelijkheden, bestaan er ook verschillende stoffen waaruit gekozen kan worden. Wil je een gedeelte in een lederlook, of wilt u gebruik maken van bepaalde andere stoffen? Ook hout is mogelijk! Ontdek de nieuwste slaapkamertrends op GoedkopeBoxspring.net!

7. Wil je een extra tweepersoons matras bovenop uw matras?

Sommige personen geven de voorkeur aan een heel tweepersoons matras, in plaats van twee aparte eenpersoons matrassen die samen de tweepersoons boxspring vormen. Om de spleet die hierdoor ontstaat te laten verdwijnen, kan er een extra tweepersoons matras worden aangeschaft om bovenop de twee eenpersoons matrassen te laten verdwijnen!

Naast de bovenstaande beslissingen die je kunt maken voor de aanschaf van een boxspring, zijn er nog vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

boxspring goedkoop

Boxspring met opbergruimte

Zoals al eerder is vernoemd, is het mogelijk om uw boxspring volledig aan te laten sluiten aan jouw wensen en behoeften. Hierdoor kun je optimaal genieten van jouw boxspring! Naast alle bovenstaande punten bestaan er nog een aantal andere boxspring waarin extra functionaliteiten zijn verwerkt in de boxspring, zo ook een boxspring met opbergruimte!

Bespaar ruimte in jouw slaapkamer door extra opbergruimte te hebben in de boxspring. Kortom: het bed bezit het ultieme comfort van een boxspring, maar dan met extra handige functionaliteiten.

Boxspring met tv

Een voorbeeld van een uniek type boxspring is een boxspring met een tv verwerkt aan het voeteneinde. De grootte van de tv is perfect aangepast aan de lig afstand van de tv, waardoor je niet te dicht op of te ver vanaf de tv ligt en in alle rust en ontspanning tv kunt kijken.

Bij de meest luxe modellen zit de tv verwerkt in het voeteneinde en verschijnt met slechts één druk op de knop! Kom meer te weten over een boxspring met tv kan in ons post.

Heb je andere vragen met betrekking tot het maken van de juiste keuze of een andere algemene vraag? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!