Typen boxsprings

verstelbare-boxspring

Steeds meer mensen kiezen voor het comfort van een boxspring in hun slaapkamer. Er bestaan echter verschillende soorten boxsprings zoals een vlakke boxspring, een verstelbare boxspring en een elektrische boxspring. Wat zijn de voordelen van ieder van deze boxsprings?

Wat is een vlakke boxspring?

De standaard boxspring is de vlakke boxspring. Het nadeel van een vlakke boxspring ten opzichte van de verstelbare en/of elektrische boxspring is dat deze niet verstelbaar en niet elektrisch is. Het is echter wel de goedkoopste variant en zeker niet minder comfortabel! De vlakke boxspring is al vanaf een paar honderd euro te verkrijgen.

Wat is een verstelbare boxspring?

Een iets luxere versie dan de vlakke boxspring is de verstelbare boxspring. Met deze boxspring kunt u heel eenvoudig de positie van het bed veranderen. Er bestaan veel verschillende verstelbare boxsprings waarbij het mogelijk is om op diverse posities te verstellen, waaronder het hoofd-, rug-, been- en/of het voetgedeelte. Een verstelbaar boxspring is ideaal om geheel ontspannen televisie te kijken, te ontbijten of te lezen.

Wat is een elektrische boxspring?

De meest luxe versie is de elektrische boxspring. De elektrische boxspring is uiteraard de duurste versie, maar deze biedt ook veel extra opties. Bij een elektrische boxspring is het hoofd-, rug-, been- en/of voetgedeelte heel eenvoudig te verstellen in elke gewenste positie. Het verschil met een verstelbare boxspring is dat de stand van het bed met enkel een druk op de knop kan worden aangepast.

Aan keuze geen gebrek!

Bij het oriënteren op de aanschaf van een boxspring is aan keuze zeker geen gebrek! Er zijn zeer veel mogelijkheden en ook een groot aantal aanbieders. Om ervoor te zorgen dat jij zo makkelijk mogelijk een boxspring kan vinden, willen wij van GoedkopeBoxspring.net jullie zo veel en goed mogelijk ondersteunen!

Mocht je nog met onbeantwoorde vragen zitten, dan helpen wij je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.